Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK 2

od 24.03. do 28.03.2025

 

Pondělí

přesnídávka

tvarohová pěna, cereální houska, jablko, mléko/čaj (A: 01,05,07,08,11)

polévka

miliónová s vejci (A: 01,03,09)

oběd

kapustové karbanátky, bramborová kaše, ovocný kompot, voda (A: 01,03,07)

svačina

sýrová pomazánka, chléb, mrkev/jablko, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

pomazánka z makrely, chléb, kedlubna/jablko, ochucené mléko/čaj (A: 01,04,07)

polévka

polévka z červené čočky (A: 01,09)

oběd

babiččin guláš, chléb, bio sirup (A: 01)

svačina

pažitková pomazánka, chléb, ovoce/zelenina,čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

čokoládové monte, houska, banán, čaj (A: 01,07)

polévka

celerová krémová polévka (A: 01,09)

oběd

pečené kuře, jasmínová rýže,džus

svačina

mozaiková pomazánka, chléb, banán, čaj (A: 01,07)

 

Čtvrtek

přesnídávka

dýňová, žitný chléb, jablko/mrkev, kapučíno/čaj (A: 01,07,08,11)

polévka

hovězí vývar s těstovinou

oběd

francouzské brambory, červená řepa, džus (A: 03,07)

svačina

pomazánka z pečené papriky, žitný chléb, jablko/mrkev (A: 01,07,08,11)

 

Pátek

přesnídávka

drožďová, chléb, ovoce/zelenina,jahodové mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

špenátová (A: 03,07)

oběd

masové kuličky v rajské omáčce, vrtule, bio sirup (A: 01,03)

svačina

marmeládové máslo, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě.

Pitný režim zajištěn po celý den dle nabídky, pitná voda k dispozici celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Suchánková R.

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich