Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK 2

 od 17. 11. do 21. 11. 2025

 

Pondělí

přesnídávka

    

 

STÁTNÍ SVÁTEK

 

polévka

 

oběd

 
svačina

 

 

Úterý

přesnídávka

 

tvarohová pomazánka s křenem a jablky, cereální houska, jablko, mléko/čaj (A:
01,07,11)

polévka

špenátová (A: 07)

oběd

 

koprová omáčka, brambor, vařené vejce, ochucená voda (A: 01,03,07)

 

 

svačina

pomazánka z červené čočky, chléb, jablko/mrkev, čaj/voda (A: 01,07)

 

Středa

přesnídávka

šlehaný tvaroh s malinami, houska, banán, čaj (A: 01,07)

polévka

 

kukuřicová s krutony (A: 01,07)

oběd

masové kuličky v rajské omáčce, vrtule, voda s mátou (A: 01,03,09)

svačina

 

pomazánka se sýrem, chléb, mrkev/banán, voda/čaj (A: 01,07)

 

Čtvrtek

přesnídávka

 

lososová pěna, žitný chléb, jablko/paprika, kapučíno/čaj (A: 01,04,07,10)

polévka

zelňačka (A: 01,07)

oběd

 

pečená panenka na zelenině, bramborová kaše, mrkvový salát, bio sirup (A: 01,07,09)

svačina

mozaiková, žitný chléb, paprika/jablko, čaj/voda (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

 

pomazánka z míchaných vajec, chléb, jablko/mrkev, mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

gulášová (A: 01)

oběd

masové bulgureto, sýr, červená řepa, voda s citronem (A: 01,07)

svačina

 

česneková, chléb, ovoce/zelenina, voda/čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.
​Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.
Vedoucí ŠJ: Suchánková Romana

 

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich