Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK 2

 od 18. 08. do 22. 08. 2025

 

Pondělí

přesnídávka

    sýrová pomazánka, houska, mléko/čaj, jablko (A: 01,07)

polévka

bramborová (A: 01,09)

oběd

rýžová kaše,  kakao, kompot,  voda (A: 07)

svačina

pažitková pěna, chléb, jablko/mrkev, čaj/voda (A: 01,07)

 

Úterý

přesnídávka

rybí pomazánka, chléb, paprika/jablko, melta/čaj (A: 01,04,07)

polévka

jarní s vajíčkem (A: 03,09)

oběd

kuřecí řízek v těstíčku, nové brambory, okurkový salát, ovocný nápoj (A: 01,03,07)

svačina

pomazánka z uzeného tofu, chléb, jablko/paprika, čaj/voda (A: 01,06,07)

 

Středa

přesnídávka

míchaný tvaroh, houska, meloun, čaj (A: 01,07)

polévka

brokolicová (A: 01,07)

oběd

španělský ptáček s rýží, mošt (A: 01,03,10)

svačina

celerová, chléb, meloun, čaj/voda 01,07,09)

 

Čtvrtek

přesnídávka

vajíčková pěna, chléb, jablko/mrkev, ochucené mléko/čaj (A: 01,03,07,10)

polévka

zeleninová (A: 09)

oběd

bulgureto s kuřecím masem, sýr,červená řepa, voda s mátou (A: 01,07)

svačina

pomazánka z pečené papriky, chléb, jablko/mrkev, čaj/voda (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

špenátová, chléb, kapučíno/čaj, jablko/mrkev (A: 01,07)

polévka

jáhlová s kuřecím masem (A: 09)

oběd

krůtí na paprice, celozrnné těstoviny, džus (A: 01,07)

svačina

bylinková, chléb, jablko/mrkev, voda/čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.
​Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.
Vedoucí ŠJ: Suchánková Romana

 

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich