Jídelníček

JÍDELNÍČEK 2

od 1.4. do 5.4.2024

Pondělí

přesnídávka

VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ - MŠ uzavřena

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 


Úterý

přesnídávka

kornspitz, sýrová pomazánka, jablko/mrkev, jahodové mléko/čaj (A:01,05,06,07,08,11)

polévka

zeleninová se strouháním (A: 01,03,09) (A: 01,03,09)

oběd

žemlovka s jablky a s tvarohem, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačin

vločková pěna, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

houska s rozhudou, hroznové víno,  horká čokoláda/čaj (A: 01,03,07)

polévka

kuřecí s vajíčkem (A: 03,09)

oběd

hovězí svíčková, houskový knedlík, mošt (A: 01,03,07,09,10)

svačina

chléb s máslem zdobený zeleninou, jablko, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

 

přesnídávka

 

brokolicová pomazánka, cereální chléb, jablko, kapučíno/čaj (A: 01,05,06,07,08,11)

polévka

mrkvová s krupicí (A: 01)

oběd

losos s medem a hořčicí v těstíčku, bramborová kaše, zeleninová obloha, ovocný
nápoj (A: 01,03,04,07,10)

svačina

chléb s plátkovým sýrem, jablko/mrkev, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

chléb s bramborovou pomazánkou, jablko/mrkev, milk shake/čaj (A: 01,07,09,10)

polévk

čočková  s opraženým chlebem (A: 01)

oběd

kuře na paprice, těstoviny, pampelišková limonáda (A: 01,03,07)

svačina

chléb s drůbeží pomazánkou, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A: 01,07,10)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě.

Pitný režim zajištěn po celý den dle nabídky, pitná voda k dispozici celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich