Jídelníček

 

 

JÍDELNÍČEK 1

od 28.04.2025 do 02.05.2025

 

Pondělí

přesnídávka

smetanová pomazánka, cereální houska, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,11)

polévka

kapustová (A: 01)

oběd

palačinky s marmeládou a tvarohem, voda (A: 01,03,07)

svačina

mrkvová pomazánka, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

budapešt, chléb, mrkev/jablko, malinové mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

cuketová (A: 01)

oběd

obalované rybí filé, bramborová kaše, zelný salát, mošt (A: 01,03,07)

svačina

mozaiková pomazánka, chléb, mrkev/jablko, čaj 01,07,09)

 


Středa

přesnídávka

špenátová, houska, jablko/okurka, bílá káva/čaj (A: 01,07)

polévka

rychlá zdravá polévka (A: 01,03,07)

oběd

španělský ptáček, jasmínová rýže, ochucená voda (A: 01,03)

svačina

pomazánka z uzeného tofu, žitný chléb, okurka/jablko, čaj (A: 01,05,06,07,08,11)

 



Čtvrtek

přesnídávka

státní svátek

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 

Pátek

přesnídávka

cereální kuličky, mléko/čaj, banán (A: 01,03,07,08)

polévka

zeleninová s játrovými knedlíčky (A: 01,03,09)

oběd

zapečené těstoviny s kuřecím masem a zeleninou, ster.okurka, džus (A: 01,03,09)

svačina

rozhuda, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Suchánková Romana

 

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich