Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK 1

od 27.6.2022 do 1.7.2022

Pondělí

přesnídávka

tvarohová pomazánka, chléb slunečnicový, jablko, mléko/čaj (A: 01,05,06,07,08)

polévka

fazolová jemná (A: 01,09)

oběd

nové brambory, sýr, máslo, ovocný čaj (A: 07)

svačina

rajské máslo, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

rajské máslo, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

polévka

špenátová (A: 01,03,07)

oběd

krůtí prso po znojemsku, rýže, ovocný nápoj (A: 01,10)

svačina

ovocná přesnídávka, piškoty, jablko, čaj (A: 01,03)

 


Středa

přesnídávka

česneková pomazánka, rohlík, jablko, caro/čaj (A: 01,07)

polévka

dýňová (A: 01,07)

oběd

kuřecí řízečky, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky, čaj (A: 01,03,07)

svačina

pomazánka vločková, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

 

přesnídávka

 

pomazánka masová, chléb, ovoce/zelenina, ochucené mléko/čaj (A: 01,07,10)

polévka

hrstková (A: 01,09)

oběd

vepřové ragů, kolínka, čaj (A: 01,03)

svačina

bazalková pěna, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

pomazánka z jarní cibulky, chléb, jablko/mrkev, kapučíno/čaj (A: 01,07)

polévka

zeleninový vývar s vejci (A: 03,09)

oběd

masová haše, brambor, ster. okurka, čaj (A: 01,07)

svačina

marmeládové máslo, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
K poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací Potvrdit