Jídelníček

JÍDELNÍČEK

od ..2020 do ..2020

Pondělí

přesnídávka

 

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 


Úterý

přesnídávka

 

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 


Středa

přesnídávka

 

polévka

 

oběd

 

svačina

 

Čtvrtek

přesnídávka

 

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 

Pátek

přesnídávka

 

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich