Jídelníček

od 24.9.2018 do 28.9.2018

Pondělí

přesnídávka

cereální houska/chléb Šumava s česnekovou pomazánkou, jablko, mléko/čaj (A:01,03,06,07,11)

polévka

zeleninová polévka se špaldovými knedlíčky (A: 01,03,09)

oběd

baby karotka na másle, brambor, ovocný čaj/pramenitá voda (A: 01,07)

svačina

chléb s máslem a s marmeládou, jablko, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

rozhuda, chléb Šumava, jablko/okurka, karamelové mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

květáková s mrkví a s krutóny (A: 01,03)

oběd

krůtí guláš, těstoviny, pramenitá voda/mošt (A: 01,03,07)

svačina

pomazánka ze strouhaného sýra, chléb Šumava, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

pohanková kaše/chléb s máslem, banán, čaj (A: 01,07)

polévka

rajská s nudlemi a s bazalkou (A: 01,03,07,09)

oběd

francouzské brambory s mletým masem a se zeleninou, sterilovaná okurka, čaj (A:
03,07)

svačina

vajíčková pomazánka, chléb Šumava, jablko/mrkev, čaj (A: 01,03,07)

 

 

Čtvrtek

přesnídávka

lososová pěna, chléb bavorský, jablko/kapie, horká čokoláda/čaj (A:01,04,06,07,10,11)

polévka

masová (A: 09)

oběd

mexické fazole s kuřecím masem, chléb, ovocný čaj (A: 01)

svačina

okurková pomazánka, chléb Šumava, jablko,čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

STÁTNÍ SVÁTEK

polévka

 

oběd

 

svačina  

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Šiklová Iva

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich